VKAREN.DK søger truckfører til udendørs lager

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:

VKAREN.DK, Roskilde søger truckfører til mellemstor virksomhed i Egedal kommune som tegner, udvikler og producerer arkitekttegnede uderum som fx legepladser, parkouranlæg og motionsbaner m.m.

Der er tale om et længerevarende fuldtidsvikariat med henblik på fastansættelse. Opstart så snart den rette kandidat er fundet. Arbejdstiden er mandag-torsdag 07:00-15:00 fredag 07:00-14:30 eller efter aftale.

Som truckfører/ lagermedarbejder i denne virksomhed bliver du en del af et mindre team bestående af lagerchefen og dig. Derfor er det vigtigt, at man vægter samarbejde og godt kollegaskab højt.

Du får på sigt en høj grad af frihed under ansvar, hvor du i samarbejde med lagerchefen og dine kolleger i produktionen skal sikre, at alle opgaver løses på bedste vis.

Dine primære opgaver vil være:

  • Plukke og pakke varer efter ordresedler
  • Gøre forsendelsen klar til afsendelse
  • Læsning og losning af lastbiler med truck, samt generel truckkørsel
  • Kvalitetssikring
  • Forefaldende ad hoc-opgaver

Vi forventer:

Det er ikke altafgørende for os, at du har erfaring med lagerarbejde. Det er dog afgørende, at du har den rigtige indstilling og du har mod på truckkørsel af ofte ukurant gods. Du trives godt med fysisk arbejde, har en høj arbejdsmoral, samt går til opgaverne med engagement.

Vi forventer, at du taler, læser og skriver dansk, samt kan fremvise en straffeattest. Det er et ufravigeligt krav, at du har kørekort B og truckcertifikat.

Din profil:

Du arbejder godt med frihed under ansvar, og har det godt i eget selskab. Du er samtidig klar til at give en hånd med ved oprydning, eller komme med gode forslag til ændringer, som kan optimere den daglige gang.

Det er yderst vigtigt, at du trives med udendørs arbejde året rundt, man klæder sig blot på efter vejret. Dine kolleger kan altid regne med, at du møder ind med en positiv indstilling og en arbejdsgejst, som smitter. Du er mødestabil, kvalitetsbevidst og pligtopfyldende.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder muligheden for et vikariat med henblik på fastansættelse i en sund virksomhed med mere end 15 år på bagen og stadig i positiv udvikling.

Virksomheden holder sommerfest, julefrokost og et par andre arrangementer i løbet af året, som alle er velkomne til at deltage i. Der tilbydes frokost mod en lille egenbetaling.

Løn efter aftale. Tillæg og andre forhold efter overenskomst DI.

Ansøgningen:

Har jobbet din interesse, så henvend dig til os allerede i dag. Send en kort ansøgning og cv til jobsjaelland@vkaren.dk, mrk.: ”Udendørs lager”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 70 15 20 12 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 14.00. Ansøgningerne behandles løbende, så tøv ikke med din henvendelse.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

VKAREN.DK - Roskilde, Jernbanegade, 4000 Roskilde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5952086

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet