Udforsk din pædagogiske passion på Egedal 10. klassecenter - Samfundslærer søges

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger pr. 1. august 2024 dig, der med høje ambitioner, faglighed og engagement, brænder for at gøre en afgørende forskel for unge mennesker i deres 10. skoleår. Du vil indgå på samfundslinjen i ovenstående fag og om muligt i de fagkompetencer du ellers besidder, hvor der skal føres til afgangsprøve, som du enten har erfaring indenfor eller mod på at prøve.

Vi søger dig, der er udpræget teamplayer i forhold til elever, forældre og kollegaer - og altid tager nysgerrigt og anerkendende afsæt i alle samarbejdsrelationer samt i mødet med andre.

Vi søger dig, der ser styrken i både at indgå og udvikle fællesskaber med stærkt fokus på ressourcer og muligheder for derved at understøtte udviklingen mod videreuddannelse for den enkelte elev.

Vi søger dig, der trives med at gøre idé til handling og tænke ud af boksen samt byde ind på de daglige opgaver til gavn, så vi lykkedes i fællesskab. Ligeledes trives du i fleksible rammer, hvor ansvar, humor og tydelighed er en del af hverdagen.

Egedal 10. klassecenter er beliggende på Roskildevej i Ølstykke på den gamle Jørlunde Sogneskole. Vi arbejder med afsæt i efterskoletanken om helhed og fællesskaber, hvilket dagligdagen tilrettelægges efter, hvor bl.a. introtur og studierejse er vigtige dele af skoleåret. For samfundslinjen er studierejsen vigtig, hvorfor det forventes at du deltager. Egedal 10. klassecenter er en del af Ung Egedal, der – ud over 10. klasse – også rummer SSP, fritidsundervisning, ungehuse, et STU-tilbud, Egedal Ungeindsats (uddannelsesvejledningen) samt alle kommunens fritids- og ungdomsklubber.

Vi har i Egedal Kommune en arbejdstidsaftale med den lokale lærerkreds, der bl.a. sikrer 9 timers individuel forberedelse og det tilstræbes, at den ugentlige undervisningstid for den enkelte lærer ikke overstiger 26 lektioner i gennemsnit. De nærmere detaljer i aftalen kan læses her (pdf-fil).

Ansøgningsfrist er d. 20. juni 2024 kl. 20.00 og samtaler afholdes d. 24. juni 2024.

Ved eventuelle spørgsmål eller ønske om at se skolen kan leder Mia Ilsøe træffes på tlf.: 7259 8504 eller mail: mia.ilsoe@egekom.dk.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=76adf0b1)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Egedal Kommune, Hindbærvangen, 2765 Smørum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6062427

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet