Seneste regnskab fra MOGENS LIND & SØNNER ApS og 4 andre lokale virksomheder

Profilbillede

MOGENS LIND & SØNNER ApS i Smørum kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 791.129 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MOGENS LIND & SØNNER ApS en bruttofortjeneste på 6,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


REALMÆGLERNE VIGGO AXELSEN ApS i Smørum kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 387.609 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde REALMÆGLERNE VIGGO AXELSEN ApS en bruttofortjeneste på 2,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Tandlæge Natasja Bruun ApS i Smørum kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 696.485 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Tandlæge Natasja Bruun ApS en bruttofortjeneste på 4,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BUEHØJGAARD MØBLER A/S i Smørum kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -523.329 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BUEHØJGAARD MØBLER A/S en bruttofortjeneste på 2,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Malerfirmaet MGA ApS i Smørum kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 259.506 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Malerfirmaet MGA ApS en bruttofortjeneste på 1,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Kilde: Erhvervsstyrelsen
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Flere artikler