Selvstændig og administrativt stærk Head of People & Organisations til spændende vækstvirksomhed i København

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for People & Organisation?  Er du fagligt stærk indenfor HRM og på udkig efter mere selvstændigt ansvar, så har vi en meget spændende mulighed til dig som Head of People & Organisation hos vækstvirksomheden Dotcom Capital

Accountor søger for Dotcom Capital en Head of People & Organisation med iværksætter drive. Dotcom Capital er en dynamisk vækst virksomhed med en portefølje af tech-virksomheder, herunder  Loyalty Key, Ønskeskyen og Heylink.  Virksomheden er etableret i 2018 og beskæftiger i dag 90 medarbejdere. Virksomheden er nu i en fase, hvor der skal opbygges mere struktur blandt andet på People området.

Stillingen
I rollen som Head of People & Organisation hos Dotcom Capital får du afgørende indflydelse på at opbygge og udvikle en HR-funktion, som tiltrækker og fastholder de bedste medarbejdere i Dotcom Capital´s tech-virksomheder.

Du får stor indflydelse med direkte reference til Dotcoms direktion.

Da det er en udviklingsstilling forventer vi, at du kan udarbejde en plan for design og udvikling af HR funktionen som understøtter virksomhedens strategiplan. I første omgang er det kun dig, der er ressourcen. Derfor er vigtigt, at du kan være udførende og samtidig er knivskarp til at beskrive, hvilke HR ressourcer, der skal til på kort og længere sigt for at understøtte Dotcom Capital´s strategi.   

Opgaverne i stillingen herunder dækker både operationelle og udviklingsmæssige HR- opgaver. Det bliver din opgave at prioritere og dimensionere opgaverne i forhold til virksomhedens behov og ressourcer.

Opgaver

 1. Sikre en professionel og effektiv rekrutterings- og onboardingproces, herunder dialog med rekrutteringsbureauer  
 2. Sikre håndtering af ansættelsesretlige spørgsmål og processer er i overensstemmelse med lovgivning (GDPR, APV etc.)
 3. Sikre processer for korrekte medarbejder stamdata til at understøtte korrekt løn og pension
 4. Sparringspartner for ledelsen i  understøtte en stærk og teambaseret performancekultur, herunder  i forhold til aktiviteter, værktøjer og processer.
 5. Lead på intern kommunikation til at understøtte den gode kultur, engagement og motivation
 6. Projekter som du vurdere er vigtige og som kan prioriteres.   
 
Din profil
Du har 5 års hands-on HR erfaring fra en veletableret HR-funktion i mellemstor eller større virksomhed med lyst til selv at bygge en HR funktion op og være en del af et vækstmiljø. Du har en uddannelsesmæssig baggrund som Cand. merc. HRM, Cand. merc-jur eller anden relevant videregående uddannelse.

Du sætter dig hurtigt ind i forretningen og er en dygtig kommunikator, som kan stille de rigtige spørgsmål og skabe resultater i samspil med virksomhedens ledelse. Du behersker engelsk både skriftligt og mundtligt.
Du arbejder selvstændigt og har en naturlig og positiv gennemslagskraft og trives med hurtige beslutningsveje.  


Du tilbydes
 • At blive en del af en ung og dynamisk virksomhed
 • En arbejdsplads i København med god beliggenhed ift. offentlig transport
 • At blive fagligt anerkendt og udfordret
 • Ansvar, indflydelse og selvstændigt ansvar fra første dag
 • Et ambitiøst arbejdsmiljø med et højt energiniveau, hvor vi støtter hinanden, når vi er udfordret og fejrer sammen, når vi lykkes
 • Fleksible og åbne arbejdsforhold med mulighed for hjemmearbejde når dette behøves. Vi ser dig dog helst på kontoret, da vi gerne vil have at  du bliver en aktiv del at det gode sociale arbejdsmiljø
 • God frokostordning, sundhedsforsikring, pension og masser af sociale arrangementer og tilbud f.eks rabatordninger

Vil du vide mere?  
Hvis stillingen lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende, så søg hellere i dag end i morgen.
Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men venter naturligvis gerne på den rette medarbejder.

Accountor Danmark A/S varetager rekrutteringen af denne stilling, så har du spørgsmål til stillingen eller Dotcom Capital, er du velkommen til at kontakte Senior HR- og Rekrutteringskonsulent Stig Bülow pr tlf. 81102921 eller e-mail stig.bulow@accountor.dk
Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet i fortrolighed.

Om Dotcom Capital 
Dotcom Capital blev etableret i 2018 og udgør en sammenslutning af flere vækstvirksomheder indenfor AdTech industrien, herunder virksomheder som Ønskeskyen, Loyalty Key og Heylink. Dotcom Capital og dens portefølje af virksomheder beskæftiger i dag +90 medarbejdere i et ung og dynamisk miljø på et fælles kontor centralt i København.   

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Accountor, Herlev Hovedgade 195, 2730 Herlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://accountor.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=d416b66e-0de1-4ce3-9dcf-eae4cde78571

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843379

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet