Indkøbsassistent til Textilia Group A/S

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Textilia Group A/S søger en Indkøbsassistent til vores indkøbsafdeling, der er beliggende på hovedkontoret i Smørum. Du skal hjælpe vores Category managers med disponering af varer ved udvalgte leverandører, placering af indkøbsordrer og opfølgning på disse, så vi sikrer at der er altid er styr på leverings flowet. Dette inkluderer også opfølgning på lagertal, ordrer fra centrallageret til vores afdelinger mm.

Textilia som arbejdsplads

Textilia er en af Danmarks førende servicevirksomheder inden for vask og udlejning af tekstiler. Vi har 18 forskellige vaskerier og kontorer fordelt over hele Danmark, og hovedkontoret i Smørum er ét af dem. Du bliver en del af et hovedkontor med cirka 60 medarbejdere, som dagligt arbejder på at støtte vaskerierne i at gøre det, som de er bedst til – at give vores kunder en fantastisk service og løsninger af høj kvalitet. Vores tone er uformel, og vi værdsætter det at kunne arbejde sammen og hjælpe hinanden.

Om indkøb

I Textilia indkøbsafdeling er vi organiseret i kategorier baseret på produktets materiale og funktion. En kategori er en gruppe artikler, der deler samme materialer, produktionsteknikker og/eller leverandørbase. Hver kategori ledes af en Category manager, der arbejder tæt sammen med Textilia’s divisioner. Opgaven for kategorien er, at lede indkøb baseret på en fælles dagsorden og forretningsplan i samarbejde med divisionerne mod at udnytte Textilias stordriftsfordele og kompetencer fuldt ud.

Om stillingen

Dine primære arbejdsopgaver bliver

• Disponering af varer ved udvalgte leverandører.

• Deltagelse i forecastmøder med afdelingerne

• Placering af, og opfølgning på indkøbsordrer.

• Opfølgning på ordrer fra vores centrallager til afdelinger og leverandører.

• Sikre korrekt vareoprettelse og vedligehold af varestamdata.

• Diverse administrative opgaver.

Om dig

Du får en bred kontaktflade i virksomheden hvor du skal servicere både indkøbsafdelingen og vores afdelinger der er placeret rundt om i hele landet. Det er derfor vigtigt at kommunikation og kundeservice falder dig let og naturligt.

Du er struktureret og kan derfor sikre at der altid er styr på stamdata og ordrer.

Derudover kan du sige ja til følgende:

• Sans for detaljer og talminded

• Godt kendskab til Microsoft Office programmer, herunder særligt Excel

• Du er godt organiseret med flere opgaver givet inden for en tidsramme.

• Lærenem og god fleksibilitet til at tilpasse sig forandringer.

• Det er en fordel hvis du har erfaring fra en indkøbsafdeling, men ikke et krav

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Indkøbschef Søren Haaning Andersen på tlf. nr. 22 49 17 73

Sådan søger du

Send ansøgning, CV, karakterbevis og eventuelt andet relevant materiale via vores onlineformular ved at klikke på knappen "Søg Stilling" nedenfor.

Textilia Group A/S har i mere end 60 år drevet en cirkulær forretningsmodel inden for vask og udlejning af tekstiler, måtter og hygiejneservice. Vi er en af Nordens største servicevirksomheder, som hver dag leverer forretningsfokuserede løsninger til kunder fra en bred vifte af brancher. Vi omsætter årligt for +2. mia. og har over 2400 ansatte fordelt på mere end 30 vaskerier på tværs af Danmark, Sverige Norge og Litatuen, der alle er en del af en unik kultur, hvor frihed under ansvar og gensidig respekt står centralt. I Textilia gør vi en forskel for både mennesker og miljøet, og gennem konceptet Textilia Upcy arbejder vi aktivt på at nedbringe CO2-aftrykket og indfri vores mål om 100% genanvendelse af kasserede tekstiler i 2025.

Læs mere om os på www.textilia.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Textilia Group A/S, Kongebakken, 2765 Smørum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5915809

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet