Forsvarets kritiske IT-systemer søger en militær koordinator, med fast hånd og et køligt overblik

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Tør du træffe beslutninger med vidtrækkende konsekvenser?
Kan du, uden at ryste på hånden give GO eller NO-GO på et kun delvist oplyst grundlag?
Vil du kæmpe indædt for at påvirke organisationen i den rigtige retning?
Vil du sidde med ved bordet, hvor de virkelig tunge beslutninger træffes?

Hvis du efter at have læst ovenstående, stadig har en fast hånd og et køligt overblik, så skal du acceptere vores invitation til at sende en ansøgning, til Cyberdivisionens Systemforvaltning.

Om os

I Cyberdivisionen er Systemer en afdeling med seks sektioner, hvoraf Systemforvaltning er den ene. Vi har seks sektionschefer, en håndfuld Næstkommanderende og foreløbigt ca. 75 kolleger, og vi har fortsat vokseværk.

Mit navn er Malene, og jeg er civilansat som Næstkommanderende i Systemforvaltning. Jeg vil gerne præsentere dig for vores chef, og fortælle dig lidt om hvad du som militær koordinator kan se frem til. Vores chef hedder Flemming, han er major fra Flyvevåbnet, og en virkelig god chef.

Som flyver er de trænet til at navigere i ustadigt og uforudsigeligt terræn, og den evne bruger han hver dag til at beskytte os medarbejdere, bane vejen for os, og guide os til at blive vores egne kompetence navigatører.

Din nye chef har en kæmpe JA-hat på, han er proaktiv og super empatisk. Han har en sund fokus på hvordan vores sektion skal udvikle sig, og dermed også hvordan vi som medarbejdere, skal kompetenceudvikles og udfordres. Han gør sig meget umage for at have tid til at lede, og være tilstede – selv om vores generelle arbejdstempo er intenst.

Medarbejderne i afdeling Systemer, er både civile og militære, og det giver en særlig dynamik og alsidighed i hverdagens opgaveløsning. Afdeling Systemer er en relativ ny afdeling, så vi har fokus på at skabe en sund og rummelig kultur, med plads sociale arrangementer, og tid til faglig inspiration og kollega-sparring.

I afdeling Systemer har vi ansvaret for at sikre strømlinet og effektiv forvaltning af koncernens it-systemer. Det betyder at vi varetager, og er en del af, at udvikle driften for koncernens it-systemportefølje.

Dine kommende kollegaer i Systemforvaltning har vidt forskellige baggrunde og karriereveje, men fælles for os alle er, at vi er toppassioneret for vores arbejde, og besidder stor faglighed – og vi håber at du vil passe helt perfekt til os.

Om stillingen

Stillingen er nyoprettet, da vores kritiske IT-systemer bør have fuld opmærksomhed fra en dedikeret medarbejder. Det betyder også at dit nye job har fuld bevågenhed fra hele organisationen, og der allerede er mange utålmodige kollegaer som venter på at tale med dig… så er din hånd stadig rolig? Fat pennen og send mig en overbevisende ansøgning – vi venter på DIG!

Vi søger en kaptajn med indsigt i teknologi. Som militær sagsbehandler/koordinator i Cyberdivisionen, stiller vi høje krav til dit kølige overblik og din evne til at kunne støtte hele koncernen på det IT-kritiske område. Og med hele koncernen som dit daglige tjenestested, får du en enorm kontaktflade, og det dertilhørende ansvar.

Dit hovedansvarsområde bliver den omfattende opgave med at styre og koordinere dataindsamling, behandling og validering af data, der blandt andet skal give input til it-handlingsplaner. Du vil skulle bidrage til dine kollegaers arbejde med at udfærdige it-handlingsplaner og efterfølgende afrapportering.

Forsvarsministeriets koncern dækker over et komplekst og foranderligt it-kritisk-systemlandskab, som du bliver den nye ekvilibrist i.

I sektionen sætter vi faglig udvikling meget højt, og kompetenceudvikling bliver en integreret del af din udviklingsplan. Du vil fra starten blive klædt godt på til at varetage dine opgaver, og på sigt vil du få stor frihed til løsningen af opgaverne, og hvordan du griber dem an.

Om dig

Vi ser gerne, at du kan se dig selv i nedenstående punkter:
• Stor interesse for data
• Verdensmester i planlægning & koordinering
• Har militær finesse for diskretion og situationsfornemmelse
• Selvstændigt at kunne gennemføre analyser af arbejdsopgaver
• Gode formidlings- og præsentationskompetencer
• Vedholdende, ambitiøs og ikke bange for at stille spørgsmål
• Teknologisk velfunderet
• Trives med at befinde dig i spotlightet
• Træffer beslutninger på baggrund af den viden du har i øjeblikket
• Forstår værdien i at bidrage til teamkulturen

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten) eller anden relevant overenskomst.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen major Flemming Næsby Blach, der kan træffes på telefon 2437 6988

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Thomas Søren Eskebjerg Krog, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9159.

Ansøgningsfristen er den 18. juni. Vi afholder løbende samtaler og forventer ansættelse hurtigst muligt.

Du søger via linket. For at kunne komme i betragtning, anmodes du om at vedhæfte ansøgning, CV og
uddannelsesbevis.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet
og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Lautrupbjerg 1-5, 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183030&DepartmentId=18959&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844126

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet