Er du vores nye social- og sundhedshjælper i dagvagt?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi skal give beboerne den bedste hverdag, de kan ønske sig, på den bedste arbejdsplads, vi kan ønske os – og vi mangler to nye kollegaer til holdet.

Vi søger 2 nye kollegaer – og vi vil meget gerne, at i hvert fald den ene vil involvere sig i aktiviteter for beboerne – ikke bare i egen gruppe men også på tværs i huset. Aktivitetsområdet trænger både "til en kærlig hånd" og stabilitet, så hvis det også har din interesse så kunne denne stilling være noget for dig.
 

Om os
48 ældre mennesker bor her på det skønne plejecenter Porsebakken i Ledøje. Der er marker, hestefolde og landlig idyl så langt øjet rækker. 

Porsebakken er i en spændende udviklingsproces. Vi arbejder vedvarende målrettet på at sikre kvaliteten i vores arbejde - både via undervisning og sidemandsoplæring. Vi har planlagt supervisionsseancer hen over året, hvor personalet samles i mindre grupper til sparring om arbejdsmæssige udfordringer eller svære situationer med en ekstern psykolog.

Når du er en del af holdet på Porsebakken, samarbejder du tæt med et stærkt hold af dygtige kollegaer for at sikre, at beboerne har livskvalitet og glæde i hverdagen. Vi har fokus på den rehabiliterende tilgang, hvor vi støtter de beboere, med de opgaver de ikke længere kan klare sig selv. Vi vægter højt at vores beboere skal kunne agere i eget liv og have deres selvbestemmelse. 
 

Om stillingen
Din vagt starter kl. 7.00 (eller 7.30) med rapport fra natholdet i mødelokalet. Her får dagvagterne en overlevering på de beboere der er røde og gule på vores triage-tavle samt en overlevering på hvad der ellers ser sket i løbet af natten, som er godt at vide. Vi vil her også fortælle hvis der er andet særligt man skal være opmærksomhed på i vagten. Hvis du møder 7.30 møder du direkte i afdelingen, hvor vi starter med 15 minutters morgenmøde hvor opgaverne i afdelingen bliver fordelt og dagen planlagt.
 

Vi bruger CURA som dokumentations- og journalsystem og her finder du alle relevante informationer om beboerne.
 

Din opgave er sammen med din kollegaer i afdelingen er at sørge for beboerne får den hjælp de har behov for. Der kan være situationer andre steder i huset hvor du ville skulle hjælpe til - de fire afdelinger hjælper hinanden indbyrdes – men hvis det skulle være nødvendigt, vil det vil blive aftalt ved vagtens start.

Vi tilbyder dig:

 

 • 2 dages fællesintroduktion til Egedal Kommune og Sundhed og Omsorg, med fokus på bl.a. journalføring, medicin og forflytning.
 • Et skræddersyet introduktionsprogram, hvor vi sammen løbende sikrer, at du bliver præsenteret til Porsebakken, dine nye arbejdsopgaver og kollegaerne på bedste måde.
 • Opfølgende samtaler med leder de første måneder af din ansættelse.
 • Rig mulighed for at få alle dine kompetencer og din viden i spil - og dygtiggøre dig. Vi har et vedvarende fokus på udvikling af medarbejderkompetencer.
 • At blive en del af et velfungerende hold af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker.
 • Samarbejde og sparring og medansvaret for en bred vifte af opgaver hos beboerne. 
 • Sidemandsoplæring i CURA i det omfang der er behov.
 • Deltagelse i supervisionsseancer med ekstern psykolog.
   

Vi forestiller os, at du:

 • Er uddannet social- og sundhedshjælper med en høj grad af faglighed, selvstændighed og handlekraft.
 • Har faglig stolthed og er nysgerrig på ny viden og udvikling.
 • Ser værdien i at deltage i de daglige plejeopgaver hos beboerne.
 • Vil tage ansvar for og sætte gang i aktiviteter både i egen afdeling og på tværs i huset.
 • Er en holdspiller, der bidrager til det gode fællesskab og arbejdsmiljø.
 • Har kendskab til IT på brugerniveau og tager et ansvar for dokumentation i CURA.
   

Yderligere oplysninger
Alle stillingsopslag er nu som udgangspunkt på 37 timer/uge og stillingerne er med weekendvagt hver 3. weekend. Det kan planlægges i en 2/4 ordning, hvis du har behov for altid at arbejde i lige eller ulige weekender. Hvis du ønsker at arbejde hver 2. weekend, følger der et løntillæg med på 20.000 kr. årligt.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og jf. principperne for Ny Løn.
 
Vil du vide mere om stilling og arbejdsopgaver så ring til os – du er også velkommen til komme og tale med os og se huset. Du kan kontakte Rikke Haas på telefon 7259 7069 eller Bjarne Webb på telefon 7259 7461.
 
Ansøgningsfrist er den 29. maj 2024. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, så tøv ikke med at søge stillingen allerede i dag. Dato for tiltrædelse efter nærmere aftale, da stillingen er ledig nu.

Uddannelsespapirer vedhæftes ansøgning.

 
Ved ansættelse i denne stilling forudsætter Egedal Kommune, at du er indstillet på at indhente og aflevere en straffeattest, hvis det bliver dig som får tilbudt stillingen. Ansættelsen vil være betinget af, at den indhentede straffeattest ikke giver anledning til bemærkninger.
 
Ønsker du mere information om Egedal Kommune kan du søge denne på kommunens hjemmeside www.egedalkommune.dk.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=aee2b3fa)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Egedal Kommune, Nybøllevej, 2765 Smørum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049169

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet