Administrativ medarbejder med økonomisk og regnskabsteknisk profil

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Der er nu en enestående mulighed for at blive en del af holdet på Herlev Byskole. Vi mangler en central administrativ medarbejder med solide kompetencer inden for økonomistyring og regnskab, der vil være med til at udvikle skolen, så vi også i fremtiden vil være en attraktiv skole for elever, forældre og medarbejdere.

Om Herlev Byskole
Herlev Byskole er en skole i vækst med lidt over 1000 elever fra 0.-9. klasse, læseklasserække og SFO/klub fordelt på to matrikler med knap en kilometer imellem. Skolen har 4-5 spor på hver årgang, og heraf går ca. 600 elever i SFO/klub. Ca. 140 fastansatte medarbejdere, og knap 170 i alt med vikarer (fast og tilkald).

På Herlev Byskole er det store fællesskab en væsentlig værdi. Vi arbejder som én skole, med én opgave og ét personale i tidsrummet kl. 6.30-17.00. Vi er en samlet ledelsesgruppe (skoleleder og 5 faglige ledere) med opgaver på tværs af matriklerne, og tæt samarbejde mellem medarbejdergrupperne, klasserne og eleverne omkring de fysiske rammer, projekter, fælles dage, undervisningsforløb og læringsaktiviteter.
 
Om dig
Vores nye administrative medarbejder bliver en central del af skolen og samtidig en aktiv medspiller i skolens administrative team. Et team der foruden dig består af to sekretærer, der aktuelt sidder på hver af skolens to matrikler. Du vil også skulle indgå i tæt samarbejde med skolens øvrige personale, og du vil ikke mindst være en vigtig medspiller for skolens ledelse og særligt have ansvar for økonomisk planlægning, økonomistyring og regnskab.  

Herlev Byskoles ledelse og administration varetager opgaver, som spænder vidt fra skoleindskrivning og til afgangseksamen. Vores mål er et samarbejde, hvor kompetencer og interesser kan komme i spil, og opgaver kan skifte hænder i løbet af et skoleår. Helt væsentligt skal du kunne gennemskue og varetage væsentlige økonomiopgaver på en stor skole, herunder:
 

 • skarp og stringent økonomistyring, regnskab og budgetopfølgninger.
 • beregning og klargøring af økonomisk ramme til skoleårets planlægning (skoleledelsen planlægger den pædagogisk del).
 • kapacitetsberegninger, prognoser og likviditetsmålinger.
 • løn og overenskomster/aftaler på området.
 • interesse og flair for it og teknologi, herunder særligt Aula, Trio og OPUS m.fl.
 • løbende holde oplæg og præsentere økonomi, budget og regnskab for bl.a. ledelse og skolebestyrelse.

Samlet set ansvarsområder og opgaver, som kalder på stærke faglige kompetencer kombineret med indsigt og forståelse for en stor skole som del af en kommunal hverdag og virkelighed. Det er derfor væsentligt, at du:
 
 • er yderst kompetent i opgaveløsninger med en høj kvalitetsbevidsthed.
 • arbejder effektivt, systematisk og struktureret med overblik.
 • er selvkørende med stærke relationskompetencer.
 • hurtigt kan sætte dig ind i nye områder og stiller de rette spørgsmål.
 • kan agere sikkert i en omskiftelig – og til tider intens – hverdag.
 • er hjælpsom og møder børn og voksne med smil og imødekommenhed.

Mere om Herlev Byskole
Udover at være en betydningsfuld del af Herlev Byskoles administration, økonomistyring og regnskab, så tilbyder vi en stilling med mulighed for at samarbejde med en mangfoldighed af glade elever, en dygtig og dedikeret medarbejderstab, og en samlede ledelse, som vedholdent arbejder på at skabe gode rammer og retning på en ambitiøs skole. Dertil kommer en forældregruppe, som er aktiv og interesseret i deres børns skole og fritid.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er fast fuldtidsstilling. Den ugentlige arbejdstid justeres i forhold til skoleåret. Det betyder en ugentlig norm på ca. 40 timer og tilsvarende fri i skolernes ferieperioder.

Vi forventer en dokumenteret uddannelsesbaggrund og kompetencer inden for offentlig administration, regnskab og økonomistyring, som svarer til de nævnte opgaver og ansvarsområder. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Vi indhenter børneattest og udvidet straffeattest i forbindelse med ansættelsen. Vi ser gerne, hvis du kan starte 1. august 2023 eller snarest muligt derefter.  

Ansøgning
Send din ansøgning til os senest den 20. juni 2023 kl. 12.00. Vi forventer at indkalde løbende til ansættelsessamtale.

Har du spørgsmål?
Nærmere oplysninger kan indhentes ved at kontakte skoleleder Dorthe Alvang på 4047 7790 eller souschef Helle Seliger på 4452 5605.   

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV, uddannelsesbevis(er) og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe "Spam/uønsket post.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Herlev Byskole, Herlev Bygade 90, 2730 Herlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://herlev.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=4d890ce7-7550-479c-92c8-ae7049c7a18a

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843130

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet